Specialisaties

Ergotherapiepraktijk de Boer is gespecialiseerd in de behandeling van ouderen of volwassenen met cognitieve of fysieke belemmeringen.

Ik ben gespecialiseerd op het gebied cognitieve- en fysieke revalidatie. De behandeling wordt zo veel mogelijk gericht op het uitvoeren van voor u belangrijke activiteiten, dit wordt daarom het liefst in uw eigen omgeving uitgevoerd.
Denk hierbij bijvoorbeeld aan onderzoek naar de invloed van cognitieve problemen in het dagelijks functioneren en het hiermee leren omgaan. Of het adviseren en begeleiden van de benodigde (woning)aanpassingen of hulpmiddelen en voorzieningen. Daarnaast ook het uitvoeren van bijvoorbeeld arm-/handfunctietraining, valpreventietraining of elektrische rolstoel-/scootmobieltraining. Maar denk ook aan ergotherapie bij oncologische revalidatie in de verschillende stadia van de behandeling.

De illustratie op de home pagina van deze website geeft voorbeelden waarbij ik u van dienst zou kunnen zijn.

Over mij

Mijn naam is Kim de Boer, in 2012 ben ik als ergotherapeut afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. Na ervaring te hebben opgedaan in de geriatrische revalidatie zorg en in de extramurale eerstelijns ergotherapie, ben ik in 2016 een ergotherapiepraktijk gestart. Ik voer mijn werk met veel plezier uit omdat ik mensen zo kan helpen om de dingen die voor hen belangrijk zijn weer te kunnen doen.

info@ergodeboer.nl

Bel of WhatsApp mij op 06 81777850